dage
timer
minutter
sekunder
Tirsdag d. 10 september 2019
Crowne Plaza Copenhagen Towers, 
Ørestads Blvd. 114 - 118, 
2300 København

Invitation til Insights Shout Out 2019

Insights Shout Out er vores store årlige event, hvor faglig inspiration, videndeling og networking er i højsædet. I år er temaet; ”The perfect leader– One size fits all?”

Hos Insights har vi valgt at sætte fokus på hverdagens ledelse, så i stedet for at snakke om ledelse på et teoretisk plan, har vi kigget på de konkrete, forretningsmæssige udfordringer, som du som Insights Practitioner sidder med inden for ledelse i moderne organisationer. Vi har identificeret 4 kerneområder, som lederne i din virksomhed arbejder med, og som du på daglig basis skal styrke dine ledere i.

Kom derfor til årets Insights Shout-Out for at blive rustet til, hvordan du italesætter, bearbejder og løser konkrete ledelses-udfordringer for lederen, med lederen.  

 

Årets agenda

 • 9:00      Morgenmad og check-in
 • 9:30      Velkomst v. Insights Nordic Country Manager, Grete Vangsø
 • 10:00    Spor omgang 1
 • 11:00    Pause
 • 11:15    Spor omgang 2
 • 12:15    Frokost
 • 13:00    Fælles øvelse
 • 14:00    Pause
 • 14:15    Main speaker - Insights CEO Fiona Logan
 • 15:45    Afslutning v. Insights Nordic Country Manager, Grete Vangsø
 • 16:00    Tak for i dag!
 

Key Note Speaker

 

Fiona Logan, Insights CEO

Fiona startede i Insights i 2015 som VP Europe og fik hurtigt rollen som Chief operating Officer. Hun er ansvarlig for vores organisations bæredygtige vækst og skal sikre, at vi når vores ambitiøse mål.

Fiona er uddannet fra både Henley, Harvard og Macquarie og er tidligere blevet tildelt prisen UK Public Servant of the Year i forbindelse med prisuddelingen Women in Public Life. Derudover er Fiona mor til to kommende teenagere, og blandt hendes største interesser finder man hunde og miljøbeskyttelse.

Som key note speaker vil Fiona adressere lederskab ud fra et Insights perspektiv. 

Årets spor

Spor 1 - Leadership of the Future
Spor 1 - Leadership of the Future

Markedet og fremtidens medarbejder definerer fremtidens organisation. Det betyder, at vores forståelse af fremtidens ledelse, organisationsdesign og samarbejde skal vendes på hovedet.

Tilmeld dig dette spor for at få indblik i, hvad Insights ser som de kommende fokusområder for fremtidens ledelse i fremtidens arbejdsmarked.

 

 

Spor 2 - Leveled Leadership
Spor 2 - Leveled Leadership

Fokus i dette spor er på den unikke forskel i at styrke en leder ude i organisationen eller i toppen af organisationen. Du præsenteres på dette spor for, hvordan Insights arbejder specifikt med udviklingen af ledere i den private og offentlige sektor på seks forskellige ledelses-niveauer.

Tilmeld dig dette spor, hvis du skal have sparring og løsninger på, hvordan du understøtter ledelse på flere niveauer.

 

Spor 3 - Change Management
Spor 3 - Change Management

”Forandringer er konstante” er et begreb som er blevet et «buzz-word», men hvordan leder man forandringer? At lede forandringer, kræver et «mind-shift» hos lederen, og shift i kompetencer og adfærd.


Vælg dette spor, hvis du ønsker indblik i, hvordan HR kan assistere ledelsen gennem den moderne organisations kontinuerlige forandringsprocesser.

  

Gæstespor - Colourful Leadership
Gæstespor - Colourful Leadership

”Individualized Consideration” er defineret som en af kerneområderne af kompetent, transformationel ledelse. Der er således ingen færdiglavet opskrift, når det kommer til ledelse af dig selv og andre.

Deltag på dette spor, hvis du er helt ny i Insights og ønsker en introduktion til vores farverige univers. Her kan du opleve, hvor stor betydning dine egne og andres fire-farvede præferencer har på ledelse, både hvad angår din egen naturlige ledelsestilgang, og hvordan du tilpasser dig andres ledelsesbehov.

 

Transport & Beliggenhed

Transport

Sådan kommer du til hotellet

 

I BIL OG PARKERING

Motorvej E20 ligger få minutter fra hotellet. Benyt frakørsel 19-Ørestad mod Ørestad/Bella Center.

Der er parkeringskælder under hotellet med 400 pladser.

Det er også muligt at parkere på den store parkeringsplads ved Royal Arena, som vender lige ud til hotellets hovedindgang.

Prisen på parkering: DKK 20,00 i timen / max. DKK 150,00 i døgnet.

Vi henviser til EasyParks App for hurtig køb af parkering – Parkeringshuset har områdekode 3571 og parkeringspladsen ved Royal Arena har områdekode 3570.

 

 

 

 

OFFENTLIG TRANPORT:

Metro og tog

Ørestad metrostation og togstation ligger cirka 150 m fra hotellet, hvorfra du både kan komme til Københavns Lufthavn eller Københavns Hovedbanegård på få minutter.

 

LUFTHAVNS-SHUTTLESERVICE

Til og fra Københavns Lufthavn kan du med fordel benytte dig af hotellets Shuttleservice, som er i drift fra kl. 6-23. Pris pr. vej: DKK 15,00 / € 2. 

Fra lufthavnen til hotellet: Afgang fra busholdepladsen ved Terminal 2, hver halve time mellem kl. 6 & kl. 23 - minuttal 20 og 50.

Fra hotellet til lufthavnen: Du kan bestille shuttlebussen til lufthavnen i hotellets reception.