Globale afdelinger

Globale afdelinger

Visit this country's website Se alle globale afdelinger
closeclose

Du er nu en Insights Discovery® Client Practitioner


Vi ønsker at støtte din succes som Insights Practitioner og har designet dette websted for at hjælpe dig med at bygge videre på din læring og lede dig gennem begyndelsen af din Insights rejse.
Her finder du:

  • Inspiration til dit videre arbejde med Insights
  • Adgang til ressourcer, der er relevante for dig som Insights Client Practitioner

Inden du er helt i mål skal du have bestået din verificering af læring, som du kan downloade her på siden.

Du vil snart blive oprettet med adgang til Insights Connections, som kræves for at få adgang til modulerne nedenfor. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på nordicacademy@insights.com eller kontakte din Insights Account Manager. Klik på modulerne herunder for at finde ud af mere:

 

08Artboard 1-100


Verificering af læring

Husk at smede mens jernet er varmt og fuldfør din Verificering af Læring (VAL) inden for 4 uger efter din akkreditering. Dette er påkrævet for at blive færdigakkrediteret. Send din besvarelse til lviborg@insights.com

Hent dokument

10Artboard 13-100


Etik og kodeks

Herunder finder du vores etik og kodeks for Insights Discovery-akkrediterede. 

 


Se vores etiske kodeks her

 

 

104Artboard 14-100


Databeskyttelse

Vi opfordrer dig kraftigt til at læse ’CP vilkår og betingelser’ samt gennemgå følgende e-modul om databeskyttelse for at sikre, at du er klar over dit ansvar i forbindelse med databeskyttelse 


Gå til e-modul (på engelsk)
Gå til vilkår og betingelser

104Artboard 15-100


Insights Online

Vi tilbyder vores akkrediterede practitioners adgang til vores web-baserede system for profiladministration, Insights Online. 


Læs mere om Insights Online her
Sådan opretter du dig
Se introduktionsvideoer her

TEDI_rebrand2-1


Startpakker

For at give dig størst mulig chance for succes som nyakkrediteret i Insights Discovery har vi sammensat en startpakke til dig, der indeholder alle de materialer, du skal bruge til at holde din første workshop.

Se vores lille startpakke her
Se vores store startpakke her

 

TEDI_rebrand-4


Produktkatalog

Her kan du se vores produktkatalog.

For at bestille produkterne kan du kontakte din Insights kontaktperson eller vores Customer Service Team på denmark@insights.com eller (+45) 72 345 900.

Gå til katalog

104Artboard 18-100


NemTilmeld

Besøg vores tilmeldingsplatform NemTilmeld. Herinde kan du få et hurtigt overblik over alle de Learning Days, Masterclasses, Webinars og akkrediteringer vi tilbyder året ud samt tilmelde dig. 

Gå til NemTilmeld   

TEDI_rebrand-3


Insights Connections

Connections er et socialt netværk, der er beregnet til at hjælpe dig på din rejse med Discovery. Connections er fyldt med nyttige dokumenter og undervisningsmaterialer, og det er også her, du kan få kontakt til andre Insights Discovery-brugere fra hele verden.

Gå til Connections 

 

 

10Artboard 26-100


Learning Bites

Learning Bites er on demand læring med viden og inspiration forankret i Insights værktøjerne, igennem et sammenspil af artikler, nye materialer og læringsvideoer af en varighed på 5-10 minutter. Gennem Learning Bites gør vi vores for at sikre, at du føler dig tryg og godt klædt på, og at du har en høj kvalitet i leverancen af workshops såvel som en-til-en tilbagemeldinger.

Gå til siden for Insights Learning Bites

 

104Artboard 22-100


Dit Practitioner-netværk

Bliv en del af Insights Danmarks Client Practitioner LinkedIn-gruppe, der fungerer som en vidensportal for Client Practitioners i Danmark og har til formål at fremme videndeling blandt akkrediterede i Discovery-systemet. 

Gå til LinkedIn Client Practitioner gruppen

10Artboard 25-100


Webinars

Gå ind og se eller gense de danske eller globale webinars der dækker en lang række emner.

Se eller gense vores afholdte webinars her

Tilmeld dig vores globale webinars her

10Artboard 23-100


Kontakt

Ved bestilling af units, profiler og andre fysiske materialer kontakt vores Customer Service Team på denmark@insights.com 

Ved spørgsmål vedrørende din akkreditering og andre learning events kontakt vores Academy Team på nordicacademy@insights.com eller tlf.: (+45) 41 89 49 06.